top of page

Bröllopsfotografering Östersund / Jämtland

Det finns nästan inget finare än giftermål. En dag där kärleken hyllas och bandet mellan två människor blir starkare. Som bröllopsfotograf är det mitt jobb att bevara den dagen åt er. 

Det ligger förväntan i luften, med en gnutta nervositet. Alla planer och tankar ni haft så länge om denna dag och så är den äntligen här! Då är det ert jobb att slappna av och koncentrera er på varandra och alla nära och kära som är där för att fira med er. Jag tar bilder av det stora och lilla, det viktiga och oviktiga, helheten och detaljerna. Detta för att ni ska minnas denna kärlekens dag för evigt. 

Jag tar bilder av det stora och lilla, det viktiga och oviktiga, helheten och detaljerna. Detta för att ni ska minnas denna kärlekens dag för evigt. 

Om fotografen

Jag heter Victoria Rennerståhl och fotografi är min stora passion. Jag strävar efter att fånga det äkta och varma hos människor i naturmiljöer. Att skapa ovärderliga minnen av kärlek är det bästa yrket som finns.

BRÖLLOPSPAKET

blaklint.jpg

Blåklint

3 timmar. Porträtt och vigsel

 • Planeringsmöte där vi lär känna varandra och diskuterar era önskemål

 • Jag är med tre sammanhängande timmar av er dag, passar exempelvis till porträtt och vigsel

 • Ni får cirka 150 av de bästa bilderna högupplösta och bearbetade med största omsorg

 • Alla bilder får ni samlade i ett webbgalleri som ni också kan dela med nära och kära

12 000 :-

liljekonvalj.jpg

Liljekonvalj

5 timmar. Förberedelser, porträtt, vigsel samt mingel utanför kyrkan​

 • Planeringsmöte där vi lär känna varandra och diskuterar era önskemål

 • Jag är med fem sammanhängande timmar av er dag, passar exempelvis till en del av förberedelserna, porträtt, vigsel och mingel utanför kyrkan

 • Ni får cirka 250 av de bästa bilderna högupplösta och bearbetade med största omsorg

 • Alla bilder får ni samlade i ett webbgalleri som ni också kan dela med nära och kära

15 000 :-

gullviva.jpg

Gullviva

8 timmar. Förberedelser, porträtt, vigsel, mingel, festlokal och en bit in på middagen

 • Planeringsmöte där vi lär känna varandra och diskuterar era önskemål..

 • Jag är med åtta sammanhängande timmar av er dag, passar exempelvis till en del av förberedelserna, porträtt, vigsel, mingel utanför kyrkan, festlokal och en bit in på middagen

 • Ni får cirka 400 av de bästa bilderna högupplösta och bearbetade med största omsorg

 • Alla bilder får ni samlade i ett webbgalleri som ni också kan dela med nära och kära

20 000 :-

BRA ATT VETA & BOKNING

1. Förfrågan

Så roligt att ni vill boka! Fyll i kontaktformuläret längre ned på sidan och beskriv vad ni har för önskemål och tankar om er stora dag. Jag undersöker om jag är tillgänglig ert datum och förhoppningsvis kan vi gå vidare och boka in er. Jag kontaktar sedan er för att boka ett planeringsmöte.

2. Planeringsmöte

Vi träffas så snart som möjligt och lär känna varandra och gör upp planer för er bröllopsdag. Vid behov kan vi givetvis även göra detta via telefon/videosamtal. När vi har kommit fram till era önskemål och behov, skriver vi avtal. En delbetalning på 30% av paketkostnaden betalas av er för att bokningen ska vara gällande (återbetalas ej vid avbokning). 14 dagar innan bröllopet talas vi vid igen och ni skickar ett detaljerat schema över bröllopsdagen samt betalar resterande summa av kostnaden. 

3. Bröllopsdagen

När så äntligen er bröllopsdag kommer ska ni njuta av dagen och lämna över ansvaret att fånga alla de vackra ögonblicken till mig. Jag kommer att finnas vid er sida och göra er så avslappnade och lugna som möjligt. Ni kan förvänta er bilder av det stora och det lilla, det viktiga och oviktiga, helheten och detaljerna. 

4. Leverans

Jag bearbetar era bilder med stor omsorg och noggrannhet. Cirka 5-7 bilder levereras inom en vecka för att ni ska kunna se och dela med er av dem i direkt anslutning till bröllopet. Hela bildleveransen sker inom 4 - 6 veckor efter bröllopsdagen. Därefter kan ni njuta av era bilder år efter år och minnas dagen med glädje.  

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page