top of page

Gravidfotografering Östersund / Jämtland

Skapa ovärderliga fotografier från tiden då du är gravid med ditt värdefulla barn.

Ni känner säkert stor förväntan och glädje nu när ett litet barn är på väg. Kvinnokroppen är fantastisk och det är helt rätt att du hyllar den med en gravidfotografering, en dag med fokus på dig och din mage. Du är otroligt stark och vacker. Du får dessutom möjlighet att välja bland vackra klänningar och accessoarer som förgyller fotograferingen lite extra.

Föreviga lyckan ni känner inför det kommande barnet med en avslappnad fotografering i den vackraste kulissen som går att hitta, vår natur. 

 

Alla graviditeter är olika. Kanske är din jobbig och slitsam, eller rolig och underbar, eller troligtvis båda, men en sak är säker - du kan genom din kropp ge liv åt en ny liten människa och det är något fantastiskt. Det är ett skede i ditt, ditt barns och din familjs liv som är rolig att minnas och se tillbaka på.

 

Jag ser en gravidfotografering hos mig som en rolig stund vi har tillsammans utan några krav på dig som står framför kameran. Mitt mål är att hela processen ska kännas avslappnad och naturlig, från första kontakten, till leverans av dina bilder. 

Om fotografen

Läs om Victoria Rennerståhl

DSC_1698.jpg

Jag heter Victoria Rennerståhl och fotografi är min stora passion. Jag är en positiv och lyhörd jämtlandstös, som trivs med livet i Östersund. Jag strävar efter att fånga det äkta och varma hos människor i naturmiljöer. Att skapa ovärderliga minnen av kärlek är det bästa yrket som finns.

Om fotografen

GRAVIDPAKET

vitsippa.jpg

Vitsippa

  • 1 timmes fotografering på 1 noga utvald plats i naturen eller enligt era önskemål

  • 1 lån av vacker gravidklänning och valfria accessoarer

  • 7 högupplösta bilder som är redigerade med största omsorg ingår

  • Digitalt webbgalleri där urval av dina bilder sker

  • Möjligt att köpa till fler bilder 

3 500 :-

DSC_4653.jpg

Blåklocka

  • 1,5 timme fotografering på 2 noga utvalda platser i naturen eller enligt era önskemål

  • 2 lån av vackra gravidklänningar och valfria accessoarer

  • 10 högupplösta bilder som är redigerade med största omsorg ingår

  • Digitalt webbgalleri där urval av dina bilder sker

  • Möjligt att köpa till fler bilder 

4 500 :-

Behind the Scenes: Gravidfotografering

Behind the Scenes: Gravidfotografering

Bokning gravid

BRA ATT VETA & BOKNING

Förfrågan

Så roligt att du vill boka! Fyll i kontaktformuläret längre ned på sidan och beskriv vad du har för önskemål. Skicka din förfrågan så tidigt som möjligt för att det ska vara större chans att få tid. Jag utgår från Östersund där mina vackra gravidklänningar är. När du har skickat din förfrågan och det finns tider kvar, föreslår jag att vi bokar in två datum så att vi har ett i reserv om det skulle vara dåligt väder. Lämplig vecka för gravidfotografering är individuellt då det mycket beror på hur du mår, men mellan vecka 28-35 är vanligt, eftersom magen då har blivit relativt stor, men inte hunnit börja sjunka. När vi hittat datum som passar oss, skriver vi avtal och en delbetalning på 1000 kronor av paketkostnaden betalas av dig för att bokningen ska vara gällande (återbetalas ej vid avbokning). Vid önskemål kan även din partner och eventuella storasyskon vara med under fotograferingen.  

2. Fotografering

Du kommer till mig cirka 45 minuter innan vi ska fotografera. Baserat på det paket du har bokat, får du låna gravidklänningar och accessoarer av mig om du önskar. Självklart kan du också använda egna kläder, om du hellre vill det. Sedan tar vi oss tillsammans till fotoplatsen/platserna. Fotograferingen sker i den vackraste kulissen som finns, nämligen ute i vår natur. Alla årstider har sin charm och en gravidfotografering kan genomföras året om. Vid kyligt väder tar jag med filtar och använder värmepåsar som du kan fästa under kläderna. Du får också något varmt att dricka för att fotograferingen ska kännas så behaglig som möjligt. Jag är noggrann med val av fotoplatser, då jag tar hänsyn till hur ljuset beter sig och hur den omgivande miljön ser ut. Jag gillar främst platser med naturelement, såsom skogar, ängar och stränder, då jag tycker att det skapar vackra och naturliga bilder. Beroende på årstid och väder kan fotoplatserna variera. Jag försöker alltid välja platser som det inte är långt att gå till, för att det ska vara lätt för dig som gravid att ta dig dit.